Aanmelden voor vrijwilliger

Scouting Ridderhofgroep draait volledig op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen leiding die opkomsten kunnen draaien en zonder opkomsten geen scouting. Daarom zetten onze vrijwilligers zich wekelijks vol enthousiasme, teamspirit en gezelligheid samen in om alle kinderen en jeugd een mooi en uitdagend programma aan te bieden. Een programma vol uitdagende activiteiten voor binnen en buiten, van spelletjes tot pionieren en van vuur stoken tot kamperen. Maar meer hulp is altijd welkom!

Natuurlijk zijn er nog veel meer rollen waar wij vrijwilligers voor zoeken. Hier moet u bijvoorbeeld denken aan het bestuur die de vereniging in goede banen leid. Of onze CAR (Commissie activiteiten Ridderhof) die onze groepsactiviteiten organiseren. Maar ook is er ondersteuning nodig bij onze stichting die voornamelijk bezig is met het onderhoud van het gebouw.

Leiding zijn is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Zo verwachten we bijvoorbeeld van onze leiding dat ze zich laten kwalificeren als leidinggevende om op die manier elke week een veilig en uitdagend programma neer te kunnen zetten. Dit doe je niet alleen, alles gaat in teamverband. 

Ben jij geïnteresseerd?!