Aanmelden voor kijken

Momenteel hebben wij een wachtlijst voor alle speltakken. Afhankelijk van het verloop worden kinderen in de speltakken geplaatst. Kinderen worden op volgorde van aanmelden opgeroepen zodra er plek voor ze is. Alle kinderen mogen bij oproep eerst drie achtereenvolgende keren vrijblijvend komen kijken op de door ons vastgestelde instroommomenten voordat ze zich officieel inschrijven. Houdt u er rekening mee dat de huidige wachtlijst kan oplopen tot soms meer dan 2 jaar.

Leeftijden overzicht:

SpeltakLeeftijdStand wachtlijst
Bevers5-6Open
Welpen7-10Vol
Scouts11-14Open
Explos15-17Open

Wilt u uw kind op de wachtlijst plaatsen vult u dan de volgende gegevens in:


    Hoe kunt u uw kind sneller op scouting krijgen?

    Scouting Ridderhofgroep draait volledig op vrijwilligers. Dit betekent dat we voor het aantal plaatsen in de vereniging direct afhankelijk zijn van het aantal leidinggevenden dat zich wekelijks voor ons wil inzetten. Leiding zijn is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Zo verwachten we bijvoorbeeld van onze leiding dat ze zich laten kwalificeren als leidinggevende om op die manier elke week een veilig en uitdagend programma neer te kunnen zetten.

    Mocht u in uw omgeving iemand kennen die het leuk zouden vinden om leiding te worden bij onze vereniging en is diegene 18 jaar of ouder, dan helpt u de kinderen op de wachtlijst, inclusief uw eigen kind, om eerder aan de beurt te komen.

    Als u vrijwilligers bij ons wordt of als u iemand anders aandraagt krijgt uw kind(eren) voorrang op de wachtlijst. Bent u of weet u iemand die interesse in heeft om bij ons vrijwilliger te worden, neem dan contact op met het bestuur. Uw kind(eren) krijgt voorrang als diegene min. 3 maanden bij ons vrijwilliger is.