Scouts

Welkom bij de Scouts van Scouting Ridderhofgroep!

Hey jij daar! Ben je klaar voor het avontuur van je leven? Bij Scouting Ridderhofgroep wachten spannende uitdagingen, nieuwe vriendschappen en onvergetelijke ervaringen op jou!

Ben je tussen de 11 en 15 jaar oud en hou jij van fikkie stoken, kamperen, koken, vlotten maken en vriendschappen voor het leven opbouwen? Dan ben je aan het juiste adres bij de Scouts! Samen met een leuke groep kinderen en een gedreven leidingteam maken we er elke vrijdag avond een geslaagde opkomst van!

Praktische Informatie:

  • Leeftijdsgroep: Onze scouts zijn van harte welkom vanaf het seizoen dat ze 11 worden tot 15 jaar oud.
  • Opkomsttijden: We komen elke vrijdagavond bij elkaar van 19:30 tot 21:30 uur.
  • Locatie: Je vindt ons op Componistenlaan 10 in Vleuten, vlak naast de Klim hal.
  • Proefperiode: De eerste drie opkomsten zijn geheel vrijblijvend. Dit geeft je de kans om te ontdekken of scouting echt iets voor jou is.
  • Activiteiten: Naast de wekelijkse opkomsten organiseren we ook tal van groepsactiviteiten, waaronder groepsweekenden, een heerlijke boerenkoolmaaltijd, een sfeervolle kerstviering en natuurlijk het hoogtepunt van het jaar: ons geweldige zomerkamp!
  • Contributie: De contributie bedraagt €165 per jaar. Van dit bedrag worden gezamenlijke groepsactiviteiten en uitjes georganiseerd. Daarnaast geld er een eigen bijdrage voor zomerkamp en zal er het eerste jaar een eenmalige toeslag zijn van €12,99 voor het officiële scouting sjaaltje, dat je als volwaardig lid van onze groep mag dragen. ( U-pas leden zijn ook van harte welkom)

Aanmelden?

Ben je na het lezen enthousiast geworden om je aan te melden bij de Scouts van Scouting Ridderhof groep?  Meld je dan snel aan! Dan wordt je uitgenodigd voor een kijkopkomst. Mochten er speciale omstandigheden zijn waar we rekeningen mee kunnen houden, vermeld deze dan in de opmerkingen.

Namens de scouts en het leiding team heten we je van harte welkom en we hopen je snel te zien!